Nämä cookiet ovat paitsi gluteenittomia ja laktoosittomia myös taivaallisen makuisia. Suklaana käytin Brunbergin gluteenitonta&laktoositonta maitosuklaata.
150 g laktoositonta voita
2 dl sokeria
1 kananmuna
2 1/2 dl vaalea jytte jauhoseosta
1 dl kaurajauhoa
1/2 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
150g maitosuklaata
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna hyvin vatkaten. Lisää erikseen sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää pilkottu maitosuklaa. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Paista keksejä noin 10 minuuttia tai kunnes ne saavat hieman väriä reunoihin. Ohjeesta tulee noin 30 keksiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti